Ammattiautot ja törmäysautot

Nyberg Services hoitaa tarkastuksen, huollon, suunnittelun, asennuksen ja rakennuksen erilaisille ammattiajoneuvoille.

AMMATTIAUTOT

Nyberg Services on erikoistunut ammattiautoiluun. Monipuolisen osaamisen myötä voidaan rakentaa niin sähköasentajan auton kuin eläinlääkärinkin.

törmäysauto
TÖRMÄYSAUTOT

Törmäysvaimennin suojaa työntekijöitä ja autoilijaa mm. tietyömailla. Törmäysvaimentimen avulla voidaan muodostaa este ja suojavyöhyke työkohteeseen. 

Kuvassa leveästä kuljetuksesta varoittava auto
SAATTOAUTO

Nyberg Services tuntee olennaiset säädökset sekä liikenteeseen liittyvät lainalaisuudet. Siksi esimerkiksi saattoauton rakentaminen on nopea prosessi.

Ammattiautot
ERITYSAUTOT

Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana autojen rakennukselle. Nyberg Services rakentaa niin ruokarekat kuin ruumisautot tai liikkuvan kynsistudionkin.

Ajankohtaista

TOIMITUSAUTOJEN KUUMA AALTO

Koronasta aiheutuneet poikkeusajat ovat synnyttäneet uusia tarpeita kaupan- sekä palvelualalle. Erilaisille toimitusautoille on ollut kasvavaa kysyntää. Nyberg Services suunnittelee ja rakentaa ratkaisuja avaimet käteen periaatteella.

VIE BUSINESS ASIAKKAAN OVELLE

Jos sinulla on liikeidea tuotteesta tai palvelusta, jonka voi kuljettaa ajamalla asiakkaan ovelle, Nyberg Services auttaa sinua toteutuksessa. Ammattilaiset tietää kyllä mitä vaaditaan toimivalta ajokilta.

Sivustomme käyttää evästeitä parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.