Huolto takaa pitkää ikää autolle

TARKASTUKSILLA SÄÄSTÄÄ RAHAA

Huollot ja erikoisajoneuvot Nybergiltä vahvalla ja monipuolisella ammattitaidolla. Nyberg Services asentajat ovat alansa huippuja, jotka ratkaisevat lähes kaikki toiveet ja haasteet. Kuuntelevat tilaajaa ja vastaavat rehellisesti sekä osaavasti kaikkiin kysymyksiin.

huolto määräaikaishuoto
HENKILÖAUTOT JA KEVYTAJONEUVOT

Nyberg Services huoltaa, räätälöi ja päivittää henkilöautot pienemmistä yksityiskohdista laajoihin kokonaisuuksiin. Avaimet käteen periaatteella.

Matkailuvaunu caravan
MATKAILUAUTOT JA VAUNUT

Nyberg Services tarkistaa, huoltaa ja räätälöi matkailuautot sekä vaunut. Toteuttaen yksilöllisiä ja vaatimusten mukaisia ratkaisuja vahvalla ammattitaidolla.

Ammattiautot
AMMATTIAUTOT JA HYÖTYAJONEUVOT

Nyberg Services tuntee ammattiautojen tarpeet ja vaatimukset. Nyberg rakentaa, räätälöi ja huoltaa laadukkaasti sekä luotettavasti erilaisia ratkaisuja.

törmäysauto
RASKASKALUSTO JA TÖRMÄYSAUTOT

Nyberg Serviceltä rekkojen huollot ja räätälöinnit. Monien vuosien kokemus takaa korkean laadun. Nyberg rakentaa ja räätälöi ajoneuvoja yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi. 

Ajankohtaista

MIKSI KANNATTAA TEHDÄ TARKASTUSHUOLTO

Tarkastus on nopea ja kustannustehokas toimenpide, joka tuo esiin mahdolliset haasteet. Reagoimalla etukäteen säästät pitkän pennin. Rikkinäisen tilalle on pakko ostaa uusi, mutta ajoissa huoltamalla nykyisellä jatkaa vielä pitkän matkaa. Vuosihuolto takaa auton laadun ylläpitoa.

HETI SESONGIN PÄÄTYTTYÄ MATKAILUAUTO HUOLTOON

Kevät ja kesä on kiireisintä aikaa matkailuautojen sekä -vaunujen huollolle. Suosittelemme huoltoa heti sesongin päätteeksi, jolloin ajokki on heti valmiina uusiin seikkailuihin.